Skip to the content

Forum er vår løsning for innholdspresentasjon i muséer, vitensentre, messer og andre utstillinger ved hjelp av gjestenes egne mobiltelefoner. Besøkende blir automatisk presentert for riktig innhold mens de beveger seg rundt i lokalet. Innhold kan også vises på fastmonterte skjermer eller nettbrett etter ønske.

De utstillingsansvarlige kan lett redigere og publisere nytt og oppdatert innhold fra kontoret som blir tilgjengelig umiddelbart på alle visningsenheter.

Besøkendes bruk av lokalet blir automatisk kartlagt og presentert interaktivt slik at man kan maksimere utnyttelsen av lokalet.

Et system - tre deler

Forum består av tre deler: en mobilapp med deres visuelle profil og logo, en redaktørweb for redigering av innhold, og beacons som installeres i utstillingen.

Mobilapp

Mobilapp

Mobilappen er gjestens portal inn i deres digitale verden. Appen følger gjestene gjennom utstillingen og viser hele tiden det nærmeste relevante innholdet.

Beacon

Beacons

Beacons sender signalene som gjør at gjestene kan posisjoneres i lokalet. De plasseres ut på punktene der informasjonen skal formidles.

Redaktørweb

Redaktørweb

Redaktørweben lar dere lett publisere tekst, lyd, film og annet innhold på punktene i utstillingen.

En brukervennlig mobilapp

Vi leverer ferdig profilert app med deres valgte logo, navn og farger til iPhone/iPad og Android. Appen gir tilgang til alt innhold som er publisert i systemet på angitte informasjonspunkter. Innholdet oppdateres automatisk mens brukerne beveger seg fra punkt til punkt. Her er det lagt opp til varsling av at innhold er tilgjengelig både mens appen kjører i forgrunnen og mens telefonen ikke er i bruk, for eksempel hvis den ligger i lomma eller i veska.

Mobilapp

Beacons

Beacons blir levert for innendørs og utendørs bruk og med batteridrift eller solcelledrift for ekstra lang levetid. Utendørsbeacons er temperatur- og værbestandige og kan monteres i regn, snø og minusgrader. Med vår beacon-løsning er det mulig å ha innholdspunkter så nære som 3-4 meter avstand; med tradisjonelle beacon-løsninger vil avstanden måtte økes flere ganger for å ikke gi ustabilitet.

Beacons

Redaktørweb

For å legge til eller redigere innhold, tilbyr Utviklerne tilgang til en egen webside for hver kunde. På websiden kan man administrere brukertilgang, laste opp bilder, lydfiler og videofiler, redigere tekst, flytte innhold mellom beacons, legge til GPS-punkter og tilordne/flytte innhold og endre generelle innstillinger for systemet.

Opplastet innhold tilpasses automatisk til avspilling over mobile nettverk og til forskjellige skjermer. Dette sparer arbeid for dere, siden film og bilde kan lastes opp i høyeste kvalitet én gang, så gjør systemet resten selv.

Redaktørweb
Museum Stavanger
Hardanger Fartøyvernsenter
Arkeologisk museum UiS
Gudbrandsdalsmusea
Søgne gamle prestegård
Karmøy kommune
Artipelag
Stiklestad Nasjonale Kultursenter
Ryfylkemuseet
Visit Innherred
Vitensenteret Sørlandet